Märsta, Uppsala & Bro

NYHET: För tillfället kan det finnas renoverad lägenhet att hyra. För mer information vg ring eller besök oss. Gå in under Kontakt här uppe till höger för kontaktuppgifter till vårt kontor.

Märsta

Märsta är centralort i Sigtuna kommun, Stockholms län, belägen mitt emellan Uppsala och Stockholm. Goda kommunikationer kommer med närheten till Arlanda flygplats, E4 samt järnvägsstation. Närheten till både Uppsala och Stockholm har bidragit till ortens expansion och gör kommunen optimal för nyetableringar.

Runt om Märsta och Sigtuna kommun finns mycket sevärdheter så som välbevarade slott, kyrkor och ruiner. Sigtuna kommun värdesätter sin vackra natur och har idag tio naturreservat. Från Märsta kan man lätt ta sig till både Steningedalen och Rävsta.

Uppsala

Uppsala är Sveriges fjärde största kommun har över 200 000 invånare. Med närhet till Stockholm och Arlanda har Uppsala ett strategiskt geografiskt läge. Här finns ett brett utbud av kultur, idrott, service och handel. Uppsala är en av världens mest framstående städer på det vetenskapliga området, men två högt rankade universitet och regionsjukhuset Akademiska sjukhuset.

Uppsala har charmen av en småstad, lugn och harmonisk, men med storstadskänsla med puls och energi. Det finns många kulturella aktiviteter att hitta i Uppsala, så som Domkyrkan med sin skattkammare. Det mesta i Uppsala finns inom gångavstånd, promenader, cafeer, restauranger och shopping.

Bro

Bro ligger i hjärtat av Mälardalen och brukar ibland beskrivas som en av Storstockholms mest natursköna kommuner. Det är en plats som är omtyckt bland barnfamiljer, pensionärer och studenter. Bro har ca 10500 invånare, då kommunen är under expansion räknar man med en stor ökning under de kommande åren.

Här finns 13 mil Mälarstränder och en skärgård med cirka 50 öar, vilket skapar möjligheter för boende av hög kvalitet. Från Bro är det lätt att ta sig till både Uppsala och Stockholm med bil och pendeltåg. Från sommaren 2016 kommer en Svensk Galopps huvudbana att etablera sig vid Önsta gård, i närheten av Bro.

 

 

Märsta
Uppsala
Bro

 

Marsta