Se renoverat i 360 grader

D. Carnegie & Co gör inte som alla andra – istället för att evakuera och renovera hela trapphus eller fastigheter, renoveras lägenhet för lägenhet i takt med den naturliga omflyttningen. Det vill säga att när någon lämnar sin lägenhet renoveras den och erbjuds den interna kön. Den kön kan du också ställa dig i. Du kan också be om att få din egen lägenhet renoverad.

Men först kanske du vill ta en tur i en renoverad lägenhet? Det vill vi gärna bjuda in dig till. Principen för hur D. Carnegie & Co renoverar lägenheter som ett eget system presenteras här.

Systemet innebär att renovering av D. Carnegie & Co:s lägenheter och fastigheter sker från grunden. Slutresultatet blir en lägenhet som är lika bra som en nyproducerad. Samtidigt med att lägenheter renoveras sker förbättringar av trapphus, port, hiss och utemiljö. D. Carneige & Co:s filosofi bakom renoveringar är att genomföra en total renovering för att uppnå en god standard med högkvalitativa materialval med till exempel en bänkskiva av sten i köket. Förutom att det är snyggt så ger det en längre hållbarhet.

Virtual tour

 

 

Ladda hem foldern här!

Hela lägenheten

Hela lägenheten är renoverad från grunden som innebär att alla väggar och tak är målade med färg Stockholmsvit. Alla golv, lister, trösklar och karmar är utbytta. All el och vatten- och avloppsrör är också utbytta och även stammar är utbytta. Det betyder att lägenheten är i ett skick som nyproduktion och inga åtgärder behöver vidtas för lång tid framöver.

Köket

Har en bänkskiva av sten, ett snyggt gråsvart golv, köksinredning från HTH, utvalda vitvaror i rostfritt utförande av god kvalitet från Cylinda, Gram, Franke och Electrolux. Har märkesblandare från Mora och FM Mattsson av hög kvalitet. God allmänbelysning.

Badrum

Duschväggar i glas, gråsvart klinker, stora vita snygga kakelplattor, väl tilltaget spegelskåp och tvättställ med komod med bra förvaring. Det är skön golvvärme i badrummet som ger en behaglig känsla. Plafond för god allmänbelysning.

Vardagsrummet

Ett snyggt utformat golv i ekdesign med vitmålade lister ovanpå. Väggar målade i Stockholmsvitt.

Hallen

En snygg högt säkerhetsklassad dörr.

Hiss

Alla hissar renoveras. Många hissar folieras dvs insidan snyggas till med en inredning som har god kvalitet. Ett renoveringsprogram rullar för hissar med totalrenoveringsprogram.

Utemiljö

Lekparker och gångvägar belyses på att bra sätt för att skapa trygghet och säkerhet. Buskage sköts och ansas. Nya gräsmattor anläggs, träd och buskar planteras med respekt för den redan befintliga utemiljön.

Sovrum

Ett snyggt utformat golv i ekdesign med vitmålade lister ovanpå. Väggar målade i Stockholmsvitt. God tillgång till garderober.

Trapphus

Målas om i moderna färger som är anpassat för att skapa positiva och välkomnande känslor. Digitalt våningsregister – än så länge bara prov – är i förekommande fall kopplat till bokning av tvättstuga.

Entréer

Entréen är utbytt till moderna entrépartier.


Balkonger, fasader, fönster och tak

I samband med att hela den yttre miljön får ett genomgripande lyft sker även förbättringar av balkonger, fasader, fönster och tak. Det är inte ovanligt att vid renovering behövs tilläggsisolering göras som också sker för att minska energiförbrukningen. Även tak läggs om och isoleras.

Om renoveringar

Merparten av våra lägenheter byggdes under miljonprogrammet och är ofta slitna och i behov av renovering.

Mer om våra renoveringar