Bli medarbetare
i  D. Carnegie & Co

– se lediga tjänster här

ETT BÄTTRE BOENDE  för allas bästa är vår slogan. Vår mission är att förvärva, äga och förvalta fastigheter för bättre boende för allas bästa. Vår vision är att utveckla och förädla ett bestånd till attraktiva bostäder genom god förvaltning och genomgripande renovering.

Engagerade och driftiga medarbetare är en förutsättning för att vi ska kunna arbeta med vår mission på ett professionellt sätt.

Som medarbetare hos oss får du vara med om en spännande resa där engagemang, framåtanda och utveckling är centrala begrepp. Det är en stor utmaning att förvalta våra fastigheter på ett sätt som ger trygghet och trivsel till våra hyresgäster samtidigt som vi genomför ett omfattande renoveringsarbete som ska göra våra miljonprogramsfastigheter till nyskick inom tio år.

Då är det viktigt att våra medarbetare trivs och mår bra och känner möjlighet till utveckling. För att ge förutsättningar för det satsar vi på flera olika aktiviteter och erbjudanden som friskvård, sjukvårdsförsäkring, kompetensutveckling och företagsgemensamma träffar.

Engagerade och nöjda medarbetare

Resultaten av genomförda medarbetarundersökningar visar på mycket engagerade och nöjda medarbetare. Vid den senaste NMI-undersökningen (nov 2016) var medarbetarnas sammanfattande omdöme om företaget som arbetsgivare 4,32 av 5 (4,29 för 2015)

Lokal förankring med egen personal i våra förvaltningsområden är en grundpelare i vår strategi. Vi har kontor på 12 orter i Stockholmsområdet samt i ett utvidgat Mälardalsområde. En central projektorganisation borgar för att det omfattande renoveringsarbetet genomförs enligt plan. Förvaltnings- och projektorganisationerna har stöd av funktioner inom juridik, ekonomi, IT, kommunikation, HR och driftteknik.

Några av de vanligast förekommande yrkeskategorierna hos oss är
FÖRVALTNINGSASSISTENT, EKONOM, CONTROLLER, FASTIGHETSVÄRD, DRIFTTEKNIKER, PRODUKTIONSCHEF, PROJEKTLEDARE, INKÖPARE, REGIONCHEF, FÖRVALTNINGSCHEF, HR, BOLAGSJURIST, IR & KOMMUNIKATION, AFFÄRSUTVECKLING, ARKITEKT, ENERGI & MILJÖ, FASTIGHETSUTVECKLING

Se våra lediga tjänster

_MG_4221

L1050418