Så här kan du söka lägenhet

Eskilstuna, Strängnäs och Katrineholm

Nedan presenteras de lägenheter i Eskilstuna och Strängnäs som för tillfället är lediga för uthyrning. Om någon ort saknas i rullistan betyder det att vi idag inte har några lediga lägenheter just där. Så snart det kommer in nya lediga lägenheter kommer orten med i listan. Inom kort kommer det också att finnas sökbara lägenheter i Katrineholm. Du som är intresserad av lägenhet i Katrineholm kommer då att kunna hitta orten Katrineholm i rullisten nedan.

Hittar du inte någon ledig lägenhet som motsvarar det du söker är du välkommen att registrera dig för att prenumerera på nya lediga lägenheter. Observera att du bara får tips om lägenheter som ryms inom de begränsningar du anger vad gäller yta, hyra och övrigt. För att kunna söka någon av de lägenheter som finns lediga behöver du först registrera dig här.

I Eskilstuna och Strängnäs tillämpas inte kösystem och endast sökande som vi kan erbjuda visning kommer att kontaktas via telefon eller mail. När du har registrerat dig kan du se vilka lägenheter du har anmält intresse för och så länge de finns kvar i din intressekorg har du fortfarande chans att erbjudas visning och först när den har hyrts ut försvinner den från sidan.

Eskilstuna-Flygbild

Lediga lägenheter